M-Files, dé oplossing voor document management

27 november 2017

Kent u dat? Overal staan documenten opgeslagen, iedereen heeft een eigen werkmethodiek en documenten zijn niet goed vindbaar en gecategoriseerd ? M-Files 2018 Intelligent Information Management biedt de oplossing.

Het maakt niet uit waar de data staat. Dit kan lokaal in een mappen structuur zijn, in SharePoint online of bijvoorbeeld in SalesForce CRM. M-Files maakt het vindbaar en beheersbaar.

Bekijk de demo om te zien hoe het werkt

Lees meer

M-Files neemt Apprento over om kunstmatige intelligentiecapaciteiten te versterken

20 september 2017

M-Files heeft Apprento, een in Canada gevestigde leverancier van kunstmatige intelligentie en oplossingen voor natuurlijke taalverwerkingstechnologie overgenomen.

"Onze overname van Apprento zet kracht bij aan ons streven om een zo menselijk mogelijke intelligentie te leveren aan het enorme volume van ongestructureerde content die zich in losgekoppelde systemen en dataopslagplaatsen van een doorsnee bedrijf bevindt"

 

 

Lees meer

AIIM Insights-rapport: Zo bereidt u zich in 2017 voor op de AVG / GDPR

21 juli 2017

In mei 2018 wordt de Algemene Verordening Gegevensbescherming van kracht. Deze maatregel zal internationale impact hebben op de manier waarop bedrijven persoonlijke gegevens van EU-burgers beheren en beschermen. Veel organisaties zijn echter nog steeds niet met de voorbereidingen begonnen.

In dit rapport wordt aan de hand van een onderzoek beoordeeld in welke mate bedrijven klaar zijn voor de invoering van de AVGB die in mei 2018 van kracht wordt.

Lees meer

Update nu naar M-Files 2015.2

31 mei 2016

Het wachten is voorbij! M-Files 2015.2 is de snelste en meest veelzijdige versie van uw favoriete Enterprise Informatie oplossing en u kunt het nu downloaden. Een lijst van alle verbeteringen zou dit bericht te lang maken. Daarom lichten we hier alleen de grootste verbeteringen toe. De overige verbeteringen kunt u hier teruglezen.

Verbeteringen voor samenwerking

Deel bestanden met

personen die geen

M-Files gebruiken

Online integratie

met MS Office

Slimme

documentsjablonen

Verbeter uw samenwerking door bestanden uit M-Files met externe gebruikers tedelen.

Bekijk wat u hebt gedeeld, stel een uitschakeltijd in voor gedeelde bestanden of schakel deze uit

M-Files web-gebruikers kunnen nu Word-, Excel- en PowerPoint-bestanden rechtstreeks in een browservenster aanpassen zonder dat ze de desktop apps voor Office hoeven te installeren. Slimme metadata-velden in Word en Excel-sjablonen worden automatisch ingevuld en bijgewerkt bij het maken en bewerken van bestanden via M-Files web- of de mobiele apps.
     

Mobiele verbeteringen

Universele app voor

    Windows 10

Objecten offline

bewerken

Vooraf ingevulde

metadata-kaarten

De nieuwe universele M-Files app is nu beschikbaar in de Windows Store! De app ondersteunt alle Windows 10 apparaten en is geoptimaliseerd voor tablets en telefoons Offline synchronisatie ondersteunt nu het bewerken van objecten in de offline modus op Android en iOS toestellen De Android en iOS-apps bieden nu ondersteuning voor metadata-kaartconfiguratie, zoals tooltips, beschrijvingen, standaardwaarden en eigendomsgroepen

 

Lees meer

M-Files 2015 is nu beschikbaar!

30 juni 2015

M-Files 2015

Met trots presenteren wij het nieuwste release van de M-Files oplossing voor enterprise information management (ECM). Download nu M-Files 2015. Lees het M-Files 2015 document over nieuwe functies om te zien wat er is toegevoegd, verbeterd en bijgewerkt.

  Een aantal van de nieuwe functies in M-Files 2015

     

Grafische werkprocessen

M-Files Online

Kopiëren via de cloud

Met M-Files 2015 kunt u uw werkprocessen grafisch weergeven met behulp van een visueel stroomschema. Het was nog nooit zo makkelijk om elke stap en prikkel in al uw bedrijfsprocessen inzichtelijk te maken. We hebben veel verbeterd in M-Files Online, zoals een verbeterde metadatakaart en makkelijker slepen bij het toevoegen van bestanden aan M-Files. Via de cloud makkelijk en veilig gegevens kopiëren van de ene kluis naar de andere. Zo garandeert u bedrijfscontinuïteit en houdt u greep op wie toegang heeft tot welke informatie
     

Prestatieverbeteringen

Verbeterde encryptie

Gefederaliseerde authenticatie

In M-Files 2015 is de volledige structuur van de kluisdatabase geoptimaliseerd voor superieure prestaties en ultieme schaalbaarheid. Of u nu weergaveschermen opent, metadata toevoegt of iets in uw documenten controleert – u merkt meteen hoeveel sneller alles gaat. De veiligheid van uw bedrijfsgegevens is voor ons prioriteit nummer één. U kunt nu uw gegevens versleutelen met behulp van AES-256-bestandsencryptie. Deze bestandsencryptie voldoet aan de 140-2 norm Federal Information Processing Standard (FIPS). M-Files ondersteunt nu ook gefederaliseerde authenticatie (zoals single sign-on) en vooraf gedeelde sleutels om de verbinding met M-Files vanaf externe locaties veiliger te maken. Voor nog meer veiligheid kunt u ook profiteren van functies als multifactor-authenticatie.
Lees meer
M-Files 10.2 is vanaf nu beschikbaar !

M-Files 10.2 is vanaf nu beschikbaar !

13 mei 2015

Met nieuwe aanpassingen:

  • Gecontrolleerd bewerken 
  • Snel, eenvoudig toegang tot informatie
  • Scannen en archiveren
  • Integratie met bedrijfssystemen
  • Veilig
  • Gebruiksgemak overal
Lees meer
Partners