Waarom M-Files

M-Files werkt voor u!

Met documentmanagementsysteem M-Files kunt u uw bedrijfsinformatie waar en wanneer u wilt vinden, beheren en delen. Daardoor wordt werken gemakkelijker, prettiger en efficiënter. M-Files werkt voor u. Waarom? We zetten de voordelen voor u op een rij.        

Meer informatie? bel naar 0570 - 546 587

Compleet

Een compleet helder documentmanagementsysteem waar u niets nieuws voor hoeft te leren. Te mooi om waar te zijn? Niet meer. M-Files is geïntegreerd in de Windows-verkenner en Microsoft Office, waardoor het opslaan van uw documenten geen moeilijke nieuwe handelingen vergt, maar volkomen natuurlijk aanvoelt.

Bel voor meer informatie: 0570 - 546 587

Lees meer

Organiseren

M-Files organiseert en beheerd uw documenten, "dynamische mappen" zorgen er voor dat documenten en gegevens getoond worden op basis van wat het is, in plaats van waar het is opgeslagen.

 Bel voor meer informatie naar 0570 - 546 587

Lees meer

Beveiliging

U wilt dat uw medewerkers waar en wanneer ze willen toegang hebben tot de gegevens die ze nodig hebben. Tegelijkertijd wilt u dat de gegevens veilig zijn. Logisch, vinden wij. Daarom biedt M-Files u eenvoudige veiligheidsinstellingen, automatische back-up van bestanden en controle over de zichtbaarheid en het gebruikersbeheer van uw bedrijfsdata.

Lees meer

Overal beschikbaar

Overal toegang tot klantgegevens, documenten en opdrachten via webbrowser, smartphone en tablet. Apps zijn beschikbaar via iTunes App Store, Google Play en Windows Phone Store. Bent u onderweg, thuis of niet in staat om op internet te komen, maar wilt u wel bij uw bedrijfsgegevens? Geen probleem.

Lees meer

Zoeken en vinden

U hoeft niet meer van map naar map naar map te klikken. Het kan bijna niet simpeler: typ een willekeurige eigenschap van uw document in en klik op ‘zoeken’. Documentnamen, projectnummers, klantnamen, inhoud van documenten, data, u kunt zoeken naar wat u wilt. Binnen no-time staat uw document voor u klaar.

Lees meer

Office integratie

M-Files is naadloos geïntegreerd met MS-Office. Documenten opslaan, zoeken of met templates aanmaken in Word, Excel of PowerPoint. Eenvoudig eMails met bijlagen opslaan en koppelen aan de juiste klant, project of opdracht.

Bel voor meer informatie: 0570 - 546 587

Lees meer

Workflow

Maak gebruik van M-Files Workflow om bedrijfsprocessen te ondersteunen en te stroomlijnen. M-Files controleert elke stap in het workflow proces en stuurt de medewerker een bericht als er iets moet gebeuren. Of het nu gaat om het verlengen van een arbeidscontract of het goedkeuren van een factuur. Dit resulteert in gemak voor de gebruiker en optimale ondersteuning voor uw organisatie.

Lees meer

Simple and Intuitive

M-Files manages all of your data (like documents, projects and business processes) and adds intelligence by combining it with information from other systems (like SharePoint, Dynamics, Salesforce and SAP). This ensures you always find what you need, no matter what system you're using.

Call +31 (0)570 546 587  or email info@oib4u.nl

 

 

 

Lees meer
Partners