Over ons

Office in a box, ontzorgt ICT

Kent u dat moment dat u naar uw bureau kijkt, alle papieren door elkaar ziet liggen en denkt: waar heb ik nu dat ene formulier gelaten? Welkom in de wereld van documentmanagement. Zo simplistisch als dit voorbeeld is, zo ingewikkeld ziet het opslaan van informatie in uw bedrijf er tegenwoordig uit.

Kies voor gemak

Bestanden worden digitaal opgeslagen in mappen, in sub-mappen in sub-sub-mappen, in mailservers, in Dropboxen, noem maar op. Maar wie nu welk bestand waar en wanneer heeft bekeken, heeft bewerkt of heeft opgeslagen is vaak volkomen onduidelijk. En dat levert een hoop ergernis en tijdverlies op.

Daarom komt Office in a Box met een documentmanagementsysteem (DMS-systeem) waarmee het opslaan, vinden en delen van bestanden voor elk bedrijf gemakkelijk wordt: M-Files. Met M-Files slaat u op een gemakkelijke manier een enorme efficiëntieslag in uw organisatie. U kunt waar en wanneer u wilt bij uw goed beveiligde documenten, u heeft zelf controle over de toegang van gebruikers en u heeft binnen een paar klikken de juiste informatie te pakken.

Kies voor kennis en ervaring

Office in a Box staat voor kennis. Wij hebben een jarenlange ervaring met het implementeren van de documentmanagement oplossingen. Door deze kennis en ervaring begeleiden we u en uw medewerkers bij het in de vingers krijgen van nieuwe software. Wij kiezen voor laagdrempelige en praktische begeleiding, zodat ook mensen zonder affiniteit met ICT snel aan de slag kunnen. We houden van persoonlijk contact en korte lijnen en staan klaar wanneer u ons nodig heeft! Ons enige doel is een tevreden klant.   

Ziet u mogelijkheden voor uw bedrijf? Of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Neem contact op met één van onze specialisten.

Bel voor meer informatie naar 0570 - 546 587
Klik hier voor onze algemene website: www.oib4u.nl

Partners