Werkwijze

ICT-specialisten met de blik van een ondernemer

Uw bedrijf heeft doelstellingen en goede ICT helpt u die te behalen. Maar wat is goede ICT voor uw bedrijf? Office in a Box denkt met u mee als ondernemer. Wij zoeken samen met u concrete oplossingen die u verder helpen. Aan de hand van een inventarisatie geven we een advies, implementeren de oplossing, besteden we ruim aandacht aan nazorg en de helpdesk en kunnen we uw organisatie extra ondersteunen met training en advies. Met Office in a Box werkt automatisering voor u. 

Meer informatie? Bel naar  0570 - 546 587

 

Inventarisatie

Hoe ziet uw ideale ICT-omgeving eruit? Hoe werkt uw organisatie? Wat zijn uw eisen en wensen? Tijdens een inventarisatiegesprek brengen we de huidige en de gewenste situatie in beeld. Door middel van onze Quickscan kunnen we snel alle aandachtspunten in uw organisatie nalopen.

 

Advisering

Aan de hand van de inventarisatie brengen wij ons advies uit. U krijgt hierbij een helder overzicht van de mogelijkheden en de kosten. We wegen alle voordelen en nadelen tegen elkaar af en samen met u selecteren we dé ICT-oplossingen die u helpen uw doelstellingen te behalen. Hebben we een akkoord? Dan volgt de implementatie.

Implementatie

Het implementeren van ICT-oplossingen begint met een implementatieplan. Hierin staat een tijdspad, de technische invulling en de verdeling van de verantwoordelijkheden. Na goedkeuring vormt dit plan het fundament voor de installatie en inrichting. De installatie voltrekt zich in nauwe samenwerking met uw systeembeheerder. Is dit voltooid? Dan wordt de belangrijkste data ingevoerd en wordt de nieuwe ICT-omgeving zo ingedeeld dat u er, als gebruiker, perfect mee overweg kan.

 

 

Nazorg en helpdesk

Hulp nodig na afronding van de implementatie? Wij staan voor u klaar! Onze technische help- en supportdesk is elke dag tussen 08.00 uur en 17.00 uur bereikbaar en op verzoek ook buiten kantoortijden. Onze vakkundige medewerkers reageren op alle vragen, zodat u snel verder kunt. Daarnaast registreren wij de geschiedenis, de behandeling en de oplossing van uw vraag in ons systeem. Daarmee kunnen we u in de toekomst beter van dienst zijn!

Training en certificering

De aanschaf van een nieuw ICT-systeem moet u prettig en efficiënt laten werken. Toch kunnen er soms aanpassingsproblemen zijn. Met de M-Files Academy wordt u online op weg geholpen. Wilt u liever een training op locatie, dan staan onze specialisten voor u klaar. Zo kunnen u en uw medewerkers snel en zorgeloos aan de slag!

Partners